Tervetuloa Heikki Paavolan sukuseuran kotisivuille!

Heikki Paavola (1879-1950) syntyi ja kuoli Haapaveden Karsikkaalla. Hänen vanhempansa olivat Mikko Paavola ja Kaisa o.s. Anttila.

Kuvassa Heikki Paavola ja Iida o.s. Pakola ja heidän lapsensa ikäjärjestyksessä: Villiam, Armiida, Ilmari, Jalmari, Lassi ja Heimo. Toisesta avioliitosta Riikka o.s. Virosen kanssa syntyivät myöhemmin lapset Eeva ja Siiri.

Heikki Paavolan suvun sukupuu ja vain sukuun kuuluville tarkoitettu yksityinen sivusto löytyy MyHeritage-palvelusta. Jos kuulut sukuun, pyydä käyttöoikeutta sivustoon siirtymällä sivustolle oheisesta linkistä ja seuraamalla ohjeita.

Heikki Paavolan sukuseuran sukupuu ja yksityinen sivusto MyHeritagessa

Huom! Rekisteröidy sivuille ensin nettiselaimella yllä olevasta linkistä ja pyydä käyttöoikeutta. Kun ylläpitäjä on myöntänyt sinulle käyttöoikeuden, voit myös asentaa MyHeritage-sovelluksen mobiililaitteeseesi ja kirjautua siihen MyHeritage-tunnuksillasi.

Viimeisin uutinen


Paavolan sukujuhla siirretään vuoteen 2022

27.2.2021


Nivalassa 17.7.2021 pidettäväksi suunniteltu Paavolan sukujuhla siirretään ensi vuoteen koronatilanteen vuoksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin näillä sivuilla.


Uutisiin

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image