Uutiset‎ > ‎

Sukujuhlaa vietettiin Haapaveden Korkatissa - katso kuvat

lähettänyt Atso Paavola 1.8.2009 klo 12.39   [ 1.8.2009 klo 12.53 päivitetty ]
Heikki Paavolan sukuseuran järjestyksessä viidennet sukujuhlat pidettiin lauantaina 25.7.2009 Korkatin kartanossa Haapavedellä.  Suvun jäseniä oli paikalla 80 aikuista ja noin 20 lasta. Aikaisemmat juhlapaikat ovat olleet Nivala, Karsikas, Piikkiö ja Järvenpää.

Ennen kokoontumista juhlatiloihin kävimme ”suvun” haudalla. Juhlissa ja sen yhteydessä pidetyssä kokouksessa toimi juontajana ja puheenjohtajana Päivö Paavola. Juhlan aikana sytytimme kynttilän poisnukkuneita Aulis Paavolaa ja Ilmari Paavolaa muistaen. Juhlapuheeseen Mikko Paavola oli kerännyt historiaa ja tarinoita Lampilasta 1900 luvun alkupuolelta. Eeva kertoi vielä omakohtaisesti sodasta kotiutetun hevosen pillastumisesta haravakoneen edessä, jota hän oli ohjastamassa.

Kokouksessa päätettiin, että seuraava sukujuhla pidetään myös Haapavedellä ja ajaksi sovittiin heinäkuun loppupuoli v. 2012. Juhlatoimikuntaan valittiin seuraavat henkilöt: Helena Pitkälä, Sisko Timonen, Kaisu Kivioja, Päivö Paavola ja uutena Sini Heli Roininen. He kaikki asuvat Haapavedellä. Heli on Kosti Paavolan tytär.

Toimikunta toivoo kovasti saavansa palautetta juhlien kulusta, sekä kriittistä että myönteistä palautetta otetaan mielellään vastaan.

Kuvia juhlasta voi käydä katsomassa sivulla "Kuvia".

Comments